İstanbul'da 5. kattan düşerek hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, Bursa'da son yolculuğuna uğurlandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, İstanbul Sultanbeyli'de yaşadığı apartmanın 5. katından düşerek hayatını kaybetti. Olay, 23 Eylül akşamı meydana geldi ve ünlü fenomenin ani ölümü birçok soruyu gündeme getirdi. Yapılan incelemelerde Aykut'un intihar notu bıraktığı tespit edildi. Notunda kendine iyi gelemediğini ifade eden Aykut, sevenlerini yasa boğdu.

Olayın Detayları

Sultanbeyli'deki Gişe Sokak'taki sitede gerçekleşen olay sonrası site güvenliği tarafından yapılan ihbarla polis ve sağlık ekipleri bölgeye geldi. Sağlık görevlilerinin yaptığı incelemede Kübra Aykut'un olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. 29 yaşındaki fenomenin ölümü, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Aykut'un sosyal medyadaki son paylaşımında, aşırı kilo kaybından şikayetçi olduğunu dile getirdiği görüntüler de dikkat çekti. Olay yerine gelen ekipler, evde incelemeler yaptı ve Kübra Aykut'un intihar ettiği ihtimali üzerinde duruldu.

İntihar Notu Bıraktı

Yapılan incelemelerde Aykut’un, arkasında bir not bıraktığı ortaya çıktı. Notta, "Hayatımdaki herkese iyi geldim, ama kendime iyi gelemedim. Bu hayatta bencil olun, mutlu olursunuz. Özür dilerim." yazdığı öğrenildi. Aykut'un bu mesajı, hayatında yaşadığı zorlukları gözler önüne serdi.

Cenazesi Bursa'da Defnedildi

Kübra Aykut’un cenazesi, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilerek memleketi Bursa’ya gönderildi. Yıldırım ilçesindeki Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve ünlü isimler katıldı. Törene katılanlar arasında Dilan ve Engin Polat çifti de yer aldı. Aykut, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Erdoğanköy Kent Mezarlığı'na defnedildi.

42 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi: Binanın altına kuyu yapacak kadar dangalak mıyım? 42 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi: Binanın altına kuyu yapacak kadar dangalak mıyım?

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Aykut'un düşüşüyle ilgili kamera kayıtları ve çevredeki görgü tanıklarının ifadesi alınarak olayın kesin nedeni belirlenmeye çalışılıyor.

Kaynak: dha