Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sipay Bodrum FK, ilk 6 haftada 2 galibiyet elde etti. Takımın tecrübeli oyuncusu ve ikinci kaptanı Kenan Özer, Adana Demirspor maçı öncesi yaptığı açıklamalarda, ligin zorluğunu ve son dakikalarda yedikleri gollerin üzüntüsünü dile getirdi.

RAMS Başakşehir Celje'ye 5-1 mağlup oldu RAMS Başakşehir Celje'ye 5-1 mağlup oldu

"Her Maça Ciddi Hazırlanıyoruz"

Sipay Bodrum FK, Süper Lig'in ilk 6 haftasında 6 puan topladı. Kenan Özer, takımın lige alışmaya başladığını belirterek, "Ligde 'Şu maçı kesin kazanırız' diyebileceğimiz hiçbir takım yok. Diğer maçlara nasıl ciddi hazırlanıyorsak, Adana Demirspor maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Geçen hafta deplasmanda aldığımız üç puanın ardından Adana maçını da kazanabilirsek bizim için çok güzel olacak," dedi.

"Son Dakikada Yenen Goller Üzücü"

Kenan Özer, Süper Lig'in zorluğuna dikkat çekerek, son dakikalarda yedikleri gollerin kendilerini üzdüğünü belirtti. "İki maçta son dakika gollerini yemeseydik şu an çok farklı konuşabilirdik. Ama futbol bu yüzden güzel. Doksanda yediğimiz gibi attığımız goller de olacak. Maçın sonlarında yediğimiz golleri en aza indirmek istiyoruz," ifadelerini kullandı.

Kenan Özer’in Bodrum FK Kariyeri

2022 yılında Sipay Bodrum FK'ya katılan Kenan Özer, takımın Süper Lig'e çıkmasında önemli katkılar sağladı. Süper Lig’de 4 maçta forma giyen 37 yaşındaki oyuncu, 1 gol kaydetti. Adana Demirspor maçında sahaya çıkması durumunda Kenan, Bodrum FK formasıyla 72. maçına çıkmış olacak.

Bodrum FK'nın Süper Lig Performansı

Sipay Bodrum FK, Süper Lig’de ilk kez mücadele ettiği sezonda 6 puanla 13. sırada yer alıyor. Takım, Adana Demirspor maçıyla çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Kaynak: aa