22-26 Ekim tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek SAHA EXPO 2024, Türk savunma sanayisinin gücünü sergileyecek ve dünyadan ziyaretçileri ağırlayacak. Fuar, 120 ülkeden 1478 firma, 312 resmi heyet ve 2 milyar dolarlık iş anlaşmalarıyla sektördeki yılın en büyük buluşması olacak.

SAHA EXPO 2024 İçin Geri Sayım Başladı

Türk savunma sanayisinin en büyük etkinliklerinden biri olan SAHA EXPO 2024, 22-26 Ekim tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde (İFM) gerçekleşecek. Türkiye’nin ve Avrupa'nın en büyük sanayi kümelenmesi olan SAHA İstanbul tarafından organize edilen etkinlik, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve 6 bakanlık ile Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı desteğiyle düzenleniyor.

Global Anlaşmalar İçin Zemin Hazırlanacak

Dünyanın en önemli savunma sanayii fuarlarından biri haline gelen SAHA EXPO, bu yıl 120 ülkeden 1478 firma, 178 yabancı alım heyeti ve 25’i bakan düzeyinde olmak üzere 312 resmi heyet tarafından ziyaret edilecek. Fuar kapsamında 200’den fazla imza töreni ve 300’den fazla ürün lansmanı yapılacak.

Selçuk Bayraktar'dan Kapanış Konuşması

SAHA EXPO’nun son gününde, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar kapanış konuşmasını yapacak. Ayrıca, yerli harp gemileri ve insansız deniz araçları Sarayburnu ve Ataköy limanlarında sergilenecek.

Halkın Ziyaretine Açık

Bu yıl 5 gün sürecek olan fuar, 25 ve 26 Ekim tarihlerinde halkın ziyaretine açık olacak.

FETÖ'de gündem, elebaşının gömülmesi ve vasiyet dedikoduları FETÖ'de gündem, elebaşının gömülmesi ve vasiyet dedikoduları

Kaynak: aa