Geçtiğimiz sezon yayınlandığı günlerde reyting rekorlarını alt üst eden "Kızıl Goncalar"  ve "Kızılcık Şerbeti" dizilerinin yeni sezon sete başlama tarihleri belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre, sevilen her iki dizinin sete çıkış tarihleri açıklandı. Bu haber üzerine dizilerin hayranlarıda heyecanla geri sayıma başladı.

KIZILCIK ŞERBETİ VE KIZIL GONCALAR SET TARİHLERİ

Kızılcık Şerbeti dizisi, yeni sezon bölümlerinin çekimi için  28 Ağustos’ta sete çıkacak. Kızıl Goncalar ise 30 Ağustos tarihinde set çalışmalarına başlayacak.  Sevilen bu iki dizinin de yeni sezonlarının ne zaman başlayacağı, izleyiciler tarafından merakla beklensede set çalışmalarının başlaması yakında algısını uyandır.

Yeni Sezon Kızıl Goncalar

SEZON FİNALİ BÜYÜK YANKI UYANDIRMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun final bölümleriyle büyük ses getiren ve izleyicileri ekran başına kilitleyen Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar, sezon finali bölümleriyle adından söz ettirmişti. Her iki dizinin yeni sezonlarının başlamasıyla ilgili detaylar ve yayın tarihleri hakkında daha fazla bilgi, dizilerin resmi sosyal medya hesaplarından ve medya organlarından takip edilebilir.

Diziseverler, Kızılcık Şerbeti ve Kızıl Goncalar'ın yeni sezonlarının başlamasını heyecanla beklerken, set tarihlerinin açıklanması bu heyecanı daha da artırdı. Yeni sezon gelişmeleri ve yayın tarihlerinin detayları için sitemizde ki haberleri takip etmeyi unutmayın.

Yeni sezonda sevilen dizilerin bölümleri ve oyuncuları hakkında, dizlerden ayrılanlar, diziye yeni katılacaklar merak ettikleriniz tüm ayrıntıları ile siz değerli okurlarımız için buradan paylaşılacak

İnci Taneleri’nin ünlü şarkısı Arka Sokaklar’da İnci Taneleri’nin ünlü şarkısı Arka Sokaklar’da

Yeni Sezon Kızılcık Şerbeti

Editör: Haber Merkezi - SK