Gazze'nin kuzeyindekiler, İsrail saldırılarında ölen yakınlarını kefensiz defnediyor Gazze'nin kuzeyindekiler, İsrail saldırılarında ölen yakınlarını kefensiz defnediyor

Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü, sonbaharın tüm renklerini sergileyerek doğaseverler ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı haline geldi.

Doğaseverlerin Gözdesi: Nemrut Krater Gölü

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, 2 bin 250 rakımda yer alan Nemrut Krater Gölü, dünyanın ikinci ve Türkiye'nin en büyük krater gölü olarak biliniyor. Van Gölü Havzası'ndaki bu doğal güzellik, sonbaharın gelişiyle birlikte büyüleyici renklere büründü. Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi (EDEN) kapsamında "Mükemmeliyet Ödülü" alan Nemrut Krater Gölü, sıcak ve soğuk gölleri, buz mağaraları ve buhar bacaları gibi doğa harikalarıyla her mevsim ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor.


Doğal Fotoğraf Stüdyosu

Sonbahar mevsiminin eşsiz renklerini görmek isteyen fotoğrafçılar ve doğaseverler, bu dönemde Nemrut Krater Gölü'nü ziyaret ederek, büyüleyici manzaraları ölümsüzleştiriyor. Biyoçeşitliliği ve kuş türleriyle de dikkat çeken bu alan, fotoğraf tutkunları için adeta bir doğal stüdyo haline geldi.

Kaynak: dha