TFF 3. Lig'in 5. haftasında Erciyes 38 Futbol Kulübü'nü konuk edecek olan Mardin 1969 Spor, maç hazırlıklarına teknik direktör Ulaş Ulusan yönetiminde başladı. 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak maçta hedef, 3 puanla sahadan ayrılmak.

Antrenman Detayları

Mardin 1969 Spor, hafta sonunda Mardin 21 Kasım Şehir Stadı'nda oynanacak Erciyes 38 FK maçının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ulaş Ulusan yönetimindeki antrenman, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlarken, futbolcular daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdi. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.


Maç Detayları

Mardin 1969 Spor, 5 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’te Erciyes 38 FK ile karşılaşacak. Maçın hakemi Alirıza Altunbakır olacak ve yardımcıları Hüseyin Sağlık ile Öcal görev yapacak. Tufan Gönoğlu ise dördüncü hakem olarak sahada yer alacak.

Bu yıl 36'ncısı düzenlenen The Bodrum Cup yarışlarında start verildi Bu yıl 36'ncısı düzenlenen The Bodrum Cup yarışlarında start verildi

Lig Durumu

Mardin 1969 Spor, ilk 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puanla 5. sırada yer alıyor. Erciyes 38 FK, 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 5 puanla 9. sırada bulunuyor. Mardin ekibi, rakibini mağlup ederek üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.


Teknik Direktör Ulaş Ulusan'ın Açıklamaları

Ulaş Ulusan, Polatlı karşısında aldıkları beklenmedik beraberliğin ardından bu hafta hedeflerinin 3 puan olduğunu belirtti. "Mardin 1969 Spor'un hedefi şampiyonluk" diyen Ulusan, takımın toparlanma gücüne inandığını ve bu hafta galip gelerek üst sıralarda kalıcı olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Kaynak: dha