Manisa’da üzüm bağında öldürülen İzzet Doğan'ın cinayetiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı, 1 kişi adli kontrolle serbest bırakıldı. #Manisa #Salihli #cinayet

Manisa'nın Salihli ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi'nde 61 yaşındaki İzzet Doğan, üzüm bağında kanlar içinde ölü bulunmuştu. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden ikisi tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cinayet ve İlk Bulgular

Olay, gece saat 02.00 sıralarında yaşandı. İzzet Doğan'dan bir süredir haber alamayan yakınları, bağ evine gidince Doğan’ın cesediyle karşılaştı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Doğan'ın hayatını kaybettiği, olay yerinde ise bir boş kovan bulunduğu tespit edildi.

Jandarmanın Hızlı Soruşturması

Jandarma ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyerek olayla ilgisi olabileceği düşünülen S.G. (63), E.G. (33) ve İ.E.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde ve kullandıkları araçlarda yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Adli Tıp Raporu: Narin Güran Adli Tıp Raporu: Narin Güran

Şüphelilerin Yakalanması

Şüphelilerden İ.E. olay yerine yakın bir bölgede, S.G. İzmir’deki evinde, E.G. ise Azerbaycan’a kaçmak üzereyken İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı. Şüphelilerin, İzzet Doğan ile aralarında uzun süredir husumet olduğu ortaya çıktı.

Adli Süreç

Salihli Adliyesi'ne sevk edilen şüphelilerden S.G. ve E.G., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanırken, İ.E. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: dha