Benfica, milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun 3 golle yıldızlaştığı maçta Rio Ave’yi 5-0 yendi. Kerem, bu sezon ligdeki gol sayısını 5’e çıkararak gol krallığında 3. sıraya yükseldi.

Portekiz 1. Futbol Ligi’nin 8. haftasında Benfica, Luz Stadı'nda Rio Ave’yi 5-0 mağlup ederek etkileyici bir galibiyet aldı. Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu’nun muhteşem performansı ve attığı üç gol, Benfica’yı galibiyete taşıdı.

Kerem, 12, 16 ve 45+2. dakikalarda kaydettiği gollerle takımını ilk yarıda 3-0 öne geçirdi. 63. dakikada büyük bir alkışla oyundan çıkan milli futbolcu, yerini Mohammed Zeki Amdouni'ye bıraktı. Benfica’nın diğer gollerini ise 79. dakikada Andreas Schjelderup ve 81. dakikada Amdouni kaydetti.

Alanya’da 33. Avrupa Triatlon Kupası Heyecanı Alanya’da 33. Avrupa Triatlon Kupası Heyecanı

Kerem Aktürkoğlu, Sezon Gol Sayısını 8’e Çıkardı

Bu sezon Benfica formasıyla ligde 4, Şampiyonlar Ligi’nde 3 maça çıkan Kerem, toplam gol sayısını 8’e yükseltti. Benfica ile ligde 5 gol kaydeden milli futbolcu, gol krallığı yarışında da 3. sıraya yükseldi. Portekiz Ligi’ndeki performansıyla dikkat çeken Kerem, Benfica’nın son 7 maçının tamamında skora katkı sağladı.

Kerem’in Kariyerinde 4. Hat-Trick

26 yaşındaki yıldız, Benfica'da gerçekleştirdiği bu hat-trick ile kariyerindeki 4. kez üç gol kaydetme başarısını gösterdi. Daha önce Galatasaray formasıyla 2, 24Erzincanspor ile de 1 kez hat-trick yapmış olan Kerem Aktürkoğlu, başarılı performansını sürdürerek Avrupa'da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Kaynak: aa