Taksiciler, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını kınamak için konvoy yaptı Taksiciler, Ankara'da düzenlenen terör saldırısını kınamak için konvoy yaptı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Mehmet Özhaseki Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kaza, sabah saat 10.30 civarında, A.E. yönetimindeki 38 TZ 868 plakalı otomobil ile B.E.'nin kullandığı 38 HS 578 plakalı aracın çarpışmasıyla gerçekleşti.

Kaza Yerinde Üzücü Sonuç

Kazaya karışan araçlardan 38 TZ 868 plakalı otomobilin yolcusu olan 47 yaşındaki S.S., ağır yaralanarak olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen yaralı sürücüler A.E. ve B.E. ile diğer yolcu A.A., çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay Yerinde İnceleme Başlatıldı

Kazanın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olay yeri incelemesi yaparak kazaya ilişkin detayları araştırmaya başladı. Hayatını kaybeden S.S.’nin cenazesi ise otopsi işlemleri için Kayseri Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Kazanın oluş şekline dair soruşturma sürüyor.

Kaynak: dha