"Kağıtspor’un bilek güreşçileri Moldova’da gururumuz oldu! 1 altın, 4 bronz madalya ile ülkemizi temsil ettiler. 🏅🇹🇷 #Kağıtspor #BilekGüreşi #DünyaŞampiyonu"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un başarılı bilek güreşçileri, Moldova’da düzenlenen Büyükler Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası’nda ay yıldızlı bayrağımızı zirvede dalgalandırarak büyük bir başarıya imza attı. 15-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonada mavi beyazlı sporcular, 1 altın ve 4 bronz madalya kazandı.

Ömer Faruk Kozakoğlu Dünya Şampiyonu

Şampiyonada büyükler 80 kg kategorisinde yarışan Ömer Faruk Kozakoğlu, tüm rakiplerini yenerek dünya şampiyonu oldu ve altın madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti.

4 Bronz Madalya

U19 Kadın Milli Takımı, Erzurum'daki Kampta Polonya'da Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor U19 Kadın Milli Takımı, Erzurum'daki Kampta Polonya'da Avrupa Şampiyonası İçin Hazırlanıyor

Büyükler 90 kg sağ kolda yarışan Muhammet Gümüşoğlu, gençler 45 kg sağ kolda yarışan Güler Zehra Pelit, büyükler 85 kg sağ kolda mücadele eden Candogan Gümüş ve gençler +65 kg sağ kolda yarışan Ali Ömür Karaaslan ise şampiyonayı bronz madalyayla tamamlayarak ülkemizi gururla temsil ettiler.

Bu başarılar, Kağıtspor’un bilek güreşi branşındaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu ve sporcuların azmi ile disiplini sayesinde uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etti.

Kaynak: Haber Merkezi