İstanbul Boğazı'nda PD-30 Yüzer Havuz İçin Gemi Trafiği Kapatıldı İstanbul Boğazı'nda PD-30 Yüzer Havuz İçin Gemi Trafiği Kapatıldı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni kent meydanı ve Gastro İnegöl’deki lezzetlerle şehre değer katıyor. Şehirlere meydanlarıyla anılıyor!

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Herkes Duysun TV'de katıldığı Gündem Özel programında, İnegöl'ün yeni sosyal yaşam alanlarını ve Gastro İnegöl projesini tanıttı. Başkan Taban, yeni belediye binasının da içinde bulunduğu alanın bir kent meydanı ve yaşam alanı olarak tasarlandığını belirterek, "Başlangıçta eleştiriler almıştık, ancak şimdi burada bir kent meydanı yaptığımızı görüyoruz. Bu alan altında otopark, etkinlik ve sergi salonları, restoranlar ve kafeteryalarla dolu, yeşil alanıyla İnegöl’e yakışan bir çalışma oldu" dedi.

Taban, şehirlerin meydanlarıyla anıldığını vurgulayarak, "Bu alan 7/24 yaşayan bir yer haline geldi. İnegöl’deki vatandaşlarımızı bu alanı ziyaret etmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Gastro İnegöl projesine de değinen Başkan Taban, özellikle gençler için kaliteli ve güvenilir ürünler sunduklarını belirtti. İnegöl'ün geleneksel lezzetlerinden olan şerbetlerin de Gastro İnegöl merkezinde sunulduğunu dile getiren Taban, "Gülhatmi, reyhan, üzüm ve vişne gibi şerbetler her gün menümüzde yer alıyor" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi