Turkcell, Kristal Elma Ödülleri'nde 13 ödüle layık görüldü Turkcell, Kristal Elma Ödülleri'nde 13 ödüle layık görüldü

Huawei'nin yeni akıllı saat serisi Watch GT 5, Teknosa işbirliği ile tüketicilere sunuldu. Serinin dayanıklılık, şıklık ve kapsamlı sağlık takibi özellikleri büyük ilgi gördü.

Huawei'nin en yeni akıllı saat serisi Huawei Watch GT 5, Teknosa mağazalarında gerçekleştirilen etkinliklerle teknoloji meraklılarına tanıtıldı. Teknosa İstinyePark'ta düzenlenen etkinlikte, Huawei Türkiye Tüketici Elektroniği Grubu Ülke Müdürü Wan Fei ve Teknosa Kategori Yönetimi ve Tedarik Zinciri Genel Müdür Yardımcısı Cenk Yenginer de yer aldı. Katılımcılar, mağazada oluşturulan özel deneyim alanlarında, Watch GT 5'in avantajlarını keşfetme fırsatı buldular.

Sağlık Teknolojilerine Özel Vurgu

Etkinlikte konuşan Cenk Yenginer, Teknosa'nın sağlık teknolojilerine büyük önem verdiğini vurguladı. Yenginer, "Müşterilerimize en son teknoloji ürünlerini sunarken, sağlık ve fitness takibini geliştiren ürünleri de öne çıkarıyoruz" dedi. Wan Fei ise Huawei Watch GT 5 Serisi'nin elde ettiği satış başarısının tüketicilerle doğrudan gerçekleştirilen etkinliklerle arttığını belirtti.

Teknolojik Özelliklerle Donatılmış Seri

Huawei Watch GT 5 Serisi, geliştirilmiş sensörleri ve Huawei TruSense Sistemi ile sağlık ve fitness takibini daha hızlı ve doğru bir şekilde sunuyor. Özellikle golfçüler ve dalgıçlar için özel modlar içeren seri, 15 binden fazla golf sahası haritası ve serbest dalış modu gibi detaylarla spor aktivitelerini takip edebiliyor.

Seri, 46mm, 42mm ve 41mm modelleriyle dikkat çekerken, 14 güne kadar pil ömrü sunarak kullanıcıların uzun süreli kullanım beklentilerini karşılıyor.

Kaynak: aa