Adana’da şok operasyon! Bir evde yapılan aramada güvercin kulübesinde Kalaşnikof ve yatak odasında ruhsatsız silahlar ele geçirildi. İki kuzen tutuklandı! #Adana #Operasyon #GüvercinKulübesindeKalaşnikof

Adana'nın Seyhan ilçesinde polisin düzenlediği bir operasyonda, bir evin damındaki güvercin kulübesinde gizlenmiş Kalaşnikof piyade tüfeği ile evin yatak odasında ruhsatsız tabanca ve pompalı tüfek ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan kuzenler Sergen Ö. ve Emre Ş., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Güvercin Kulübesinde Kalaşnikof

Seyhan Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Dağlıoğlu Mahallesi'nde yer alan müstakil bir evde ruhsatsız silahlar bulundurulduğuna dair bilgi aldı. Hızla harekete geçen polis ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi. Yapılan aramada, evin damında bulunan güvercin kulübesinde beze sarılı halde bir Kalaşnikof piyade tüfeği bulundu. Ayrıca, evin yatak odasındaki gardıropta ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve reçeteye tabi 39 uyuşturucu içerikli hap ele geçirildi.

Kuzenler Birbirini Suçladı

Evde bulunan Sergen Ö. ve kuzeni Emre Ş. polis tarafından gözaltına alınarak Dağlıoğlu Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis soruşturmasında Emre Ş.'nin dolandırıcılık ve tehdit gibi suçlardan 9 kaydının olduğu belirlendi. İfadelerinde birbirlerini suçlayan kuzenler, silahların kendilerine ait olmadığını iddia etti. Ancak toplanan deliller sonucunda, Sergen Ö. ve Emre Ş. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Balıkesir'de sahte zeytinyağı ve bal ele geçirildi Balıkesir'de sahte zeytinyağı ve bal ele geçirildi

Polis ekipleri, suç unsuru olan silah ve maddelerin kaynağını araştırmaya devam ediyor.

Kaynak: dha