Devlet Bahçeli’den Sert Açıklama: "PKK, Türk'ün de Kürt'ün de Düşmanıdır!" Devlet Bahçeli’den Sert Açıklama: "PKK, Türk'ün de Kürt'ün de Düşmanıdır!"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Şanlıurfa’da bir dizi açılış ve temaslarda bulunarak Karaköprü Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile görüşen Erbakan, Karaköprü Belediyesi’nin her yıl düzenlediği 'Ali Baba' hayratına katılarak vatandaşlarla sohbet etti. Erbakan ayrıca, Milli Gençlik Derneği Şanlıurfa Şubesi'nin açılışını yaptı ve "ahlak ve maneviyat sahibi nesillerin yetişmesi" için derneğin önemine değindi.

“Milli Görüş İktidarı ile Adil Bir Türkiye Kurulacak”

Erbakan, partisinin Karaköprü İlçe Kongresi’nde yaptığı konuşmada Yeniden Refah Partisi'nin güçlü bir şekilde iktidara yürüdüğünü belirtti. "Bu yürüyüşün sonu Milli Görüş iktidarı olacak; yeniden büyük Türkiye ve adil bir dünya kurulacak," diyen Erbakan, kendilerine destek veren Şanlıurfa halkına teşekkür etti.

Ekonomide Denk Bütçe Sözü

Ekonomik konulara da değinen Erbakan, halkın alım gücünün düştüğünü ve kaynakların yanlış yönlendirildiğini vurguladı. "Paralar faiz, israf ve imtiyazlı holdinglere gidiyor. Bu yüzden çiftçiye, işçiye, emekliye kaynak kalmıyor," diyen Erbakan, iktidara geldiklerinde milli kaynakları kullanarak denk bütçe yapacaklarını ifade etti. Erbakan, ayrıca mevcut iktidarın getirdiği "yuva yıkan düzenlemeleri" ıslah edeceklerini ve uyuşturucu ile mücadelede daha kapsamlı adımlar atacaklarını söyledi.

"Halkımızın Yüzünü Yeniden Güldüreceğiz"

Karaköprü’de israf ve yolsuzluğa izin verilmediğini, aynı titizlikle ülke genelinde de hareket edeceklerini belirten Erbakan, "22 yıllık iktidar döneminin ardından bugün yoksulluk daha da artmış durumda. Yeniden Refah Partisi olarak biz, halkımızın yüzünü tekrar güldüreceğiz," diyerek vatandaşlara umut dolu mesajlar verdi.

Kaynak: dha