Erzurum’da trajik kaza! Mustafa ve Birsen Anataca sulama kanalına düşen otomobilde hayatını kaybetti, kızları Dilay yüzerek kurtuldu.

Erzurum'da Trajik Kaza: Mustafa ve Birsen Anataca Hayatını Kaybetti, Kızları Kurtuldu

Erzurum’un Aziziye ilçesinde meydana gelen kazada, sulama kanalına uçan otomobilde bulunan Mustafa Anataca (50) ve eşi Birsen Anataca yaşamını yitirdi. Çiftin kızı Dilay Anataca ise yüzerek kurtulmayı başardı.

Kızlarının Kaydı İçin Yola Çıkmışlardı

Zonguldak’ta yaşayan Anataca ailesi, Atatürk Üniversitesi’ni kazanan kızları Dilay’ın üniversite kaydını yaptırmak için Erzurum’a doğru yola çıkmıştı. Ancak Aziziye ilçesinin Çiğdemli Mahallesi yol ayrımında Mustafa Anataca’nın kontrolünü kaybettiği otomobil sulama kanalına uçtu ve ters döndü.

Dilay Yüzerek Kurtuldu

Yoldan geçenlerin durumu fark edip yetkililere haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kurtarma çalışmalarının ardından Mustafa ve Birsen Anataca’nın cansız bedenlerine ulaşılırken, kızları Dilay kazadan kendi imkânlarıyla yüzerek kurtuldu. Yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Dilay, hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Elektrikli Isıtıcıdan Çıkan Yangında 3 Kardeş Hayatını Kaybetti Elektrikli Isıtıcıdan Çıkan Yangında 3 Kardeş Hayatını Kaybetti

Anataca ailesinin, üniversite kaydı için çıktıkları bu yolculukta yaşanan bu trajik kaza, aileyi yasa boğdu.

Kaynak: dha