Trabzon’un Sürmene ilçesinde dünyaevine giren Cevat Can ve Elif Çilingir çifti, düğün töreninde oldukça ilginç bir sürprizle karşılaştı. Zeytinli Mahallesi’ndeki düğün salonunda düzenlenen törende, damadın arkadaşları düğün salonuna üzerinde "Acı kaybımız" yazılı bir çelenkle gelerek ilginç bir mizansen sergiledi.

İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak İstanbul'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bazı yollar yarın trafiğe kapatılacak

Mezar Taşı ve Helallik İsteme Sürprizi

Damadın arkadaşları, salona mezar taşıyla girip, üzerinde “Ölüm nedeni: Evlilik, ruhuna Fatiha” yazılı taşı masa üzerine yerleştirerek davetlilerden helallik istedi. Damadın arkadaşlarından biri, başına sarık takıp cübbe giyerek eline aldığı mikrofonla davetlilere, “Bekar dünyasından evlilik hayatına intikal eden Cevat kardeşimizi nasıl bilirdiniz? Bekar zamanlarından kalma haklarınızı helal ediyor musunuz?” diyerek cenaze namazını andıran bir ritüel sergiledi.

Halı Saha İçin Gelinden İzin İstediler

Sürprizi daha da ilginç hale getiren anlardan biri, damadın arkadaşlarının gelinden halı saha maçlarına katılabilmesi için izin istemeleri oldu. Arkadaşları, damada evlilik hayatında da kendileriyle vakit geçirebilmesi adına söz alınmasını talep etti. Ardından, damada ayva ikram edip, mutfak önlüğü ve eldiven gibi hediyeler verdiler.

Davetlilerden Büyük İlgi

Bu sürpriz karşısında damat ve gelin dahil davetliler şaşkınlık içinde kaldı. Sosyal medyada paylaşılan bu mizansen, kısa sürede ilgi görerek birçok kişinin beğenisini kazandı. Eğlenceli anların yaşandığı düğün, Trabzon’un mizahi düğün anılarına bir yenisini daha eklemiş oldu.

Kaynak: dha