"Kayseri’de yatırım ve hizmetler için birlik zamanı! Başkan Büyükkılıç, CHP’li ilçe başkanlarıyla yatırımları görüştü. Dayanışma vurgusu yapıldı. 🤝 #Kayseri #YerelYönetim"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Feyzullah Keskin, Büyükşehir Belediyesi Meclis CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özer ve CHP’li ilçe belediye başkanları ile yatırım ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı, Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu’nda düzenlendi ve Kayseri’nin dört ilçesindeki mevcut ve planlanan yatırımlar masaya yatırıldı.

MSB: Irak ve Suriye’de 2 Bin 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi MSB: Irak ve Suriye’de 2 Bin 13 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Toplantıya, Felahiye Belediye Başkanı Şeref Güleser, Pınarbaşı Belediye Başkanı Deniz Yağan, Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun ve Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu da katıldı. Başkan Büyükkılıç, toplantıda yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili dosyaları değerlendirdiklerini belirterek, karşılıklı istişare ve halka hizmet anlayışı çerçevesinde verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Dayanışma ve İş Birliği Vurgusu

Başkan Büyükkılıç, hizmetlerin en iyi şekilde halka ulaştırılabilmesi için dayanışmanın önemine dikkat çekerek, “Siyasi parti fark etmeksizin, vatandaşlarımız bizden hizmet bekler. Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürmesi, halkın memnuniyetine vesile olacaktır,” dedi.

CHP İl Başkanı’ndan Teşekkür

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ise toplantının verimli geçtiğini belirterek, “İlçe belediyelerinin sorunlarını masaya yatırdık. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bu konularda hassasiyet gösterdiğini ve çözümler üreteceğini biliyoruz. Kendilerine teşekkür ediyoruz,” dedi.

Toplantıya, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, KASKİ Genel Müdürü Yavuz Çağan, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nurettin Kocabay ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı da katıldı.

Kaynak: Haber Merkezi