Bursa’da 15 yıl hapis cezası bulunan firari Davut Doğan, kardeşinin kimliğini kullanarak dağlarda saklandı. Emniyet ekiplerinin kahvehane baskını sonucu yakalandı. #Bursa #FirariTutuklama #PolisOperasyonu

Bursa’da 'Hırsızlık', 'Mala zarar verme', 'Dolandırıcılık' gibi suçlardan 15 yıl 2 ay hapis cezası olan Davut Doğan, yıllardır kaçmayı başardı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyonda, firari hükümlünün dağlarda çobanlık yaparak izini kaybettirmeye çalıştığı belirlendi.

Kardeşinin Kimliğini Kullandı

Kaçak olarak yaşadığı süre boyunca kardeşinin kimliğini kullandığı tespit edilen Doğan, şehir merkezine nadiren iniyor ve sabit bir adreste uzun süre kalmıyordu. Ekipler, Davut Doğan’ın Yıldırım ilçesinde bir kahvehanede arkadaşlarıyla buluşacağı bilgisini alınca harekete geçti.

Ankara'da sahte bal alarmı Ankara'da sahte bal alarmı

Kahvehanede Yakalandı

17 Eylül'de gerçekleştirilen operasyonda, kahvehanede oyun oynarken yakalanan Doğan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: dha