MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin sorunlarının üstesinden gelebileceğini belirtti. Ekonomiye güven vurgusu yapan Bahçeli, enflasyonla mücadelenin sürdüğünü ve ekonomide doğru adımların atıldığını ifade etti. Milli birlik, kardeşlik ve terörle mücadelede kararlılık mesajları verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çözüm bekleyen hiçbir sorunu olmadığını ve milli birlik ruhunun her şeyin üstesinden geleceğini vurguladı. Bahçeli, "Bugün doğru olanı yapmanın ve Türkiye'yi daha güçlü bir geleceğe taşımak için omuz omuza vermenin zamanı" dedi.

Ekonomiye Güven Mesajı
Ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Bahçeli, Türkiye'nin ekonomik zorluklara karşı dirençli olduğunu ifade ederek, "Milli gelirin 1,1 trilyon doları aştığını, cari açığın ve dış ticaret açığının düşüşe geçtiğini" söyledi. Enflasyonla mücadelenin sürdüğünü belirten Bahçeli, ekonomi yönetimine güvenin tam olduğunu dile getirdi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu cinayet şebekesinin kökünü kazıyacağız AK Parti Sözcüsü Çelik: Bu cinayet şebekesinin kökünü kazıyacağız

Terörle Mücadelede Kararlılık
Bahçeli, terörle mücadele konusunda da sert mesajlar verdi ve "Terörün tamamen sona erdirilmesi için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını" belirtti. Teröristlerin silah bırakıp teslim olmalarının Türkiye'nin geleceği açısından tek çıkar yol olduğunu vurgulayan Bahçeli, "Türk milletinin bölücü terörle yaşamaya mecbur olmadığını" söyledi.

Milli Birlik ve Kardeşlik Vurgusu
Bahçeli, konuşmasında milli birlik ve kardeşlik duygularının önemine de değindi ve Türkiye'nin daha parlak bir geleceğe adım atmak için birlikte hareket etmesi gerektiğini söyledi. Türk milletinin tarih boyunca zorlukların üstesinden geldiğini ifade eden Bahçeli, Türkiye'nin güçlü bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleyeceğini belirtti.

Kaynak: aa