Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Bahar dizinin çekimleri 20 Ağustosta başlıyor. Alınan son bilgilere göre diziye 6 yeni karakter dahil oluyor. Beklenen tarihde açıklandı, ikinci sezonu 17 Eylül Salı günü başlayacak.

Mutfaktan Sahneye: Ödüllü Aşçı Berke Karamustafao'nun Yeni Mücadele Alanı Müzik Mutfaktan Sahneye: Ödüllü Aşçı Berke Karamustafao'nun Yeni Mücadele Alanı Müzik

Show TV'nin herkesimden severek izlediği reyting rakormeni dizisi Bahar'ın yeni sezon tarihi belli oldu. BaşrollerindeDemet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un bulunduğu "Bahar" 20 Ağustos'tan sonra sete çıkacak. İkinci sezon ise 17 Eylül Salı günü başlayacak.

Oyuncuların kimler olduğu açıklanmadı ama dizinin yeni sezonunda, 6 yeni karakter hikayeye dahil olacak. Bu karakterlerin arasında, Peran Vakfı'nın başhekimi 'Süreyya' ve onun sağ kolu 'Ergün'ün yanı sıra, Devrim Kabacaoğlu’nun hayat verdiği Uğur’un babası 'Habip', 'Evren'in manevi oğlu 'Cem', Peran Vakfı’nın kantininde çalışan 'Kiraz' ve 'Çağla'nın arkadaşı 'Zuhal' katılacak.

Editör: Haber Merkezi - SK