Ali Çamlı, Kayserispor başkanlığına yeniden seçildi! Şehrin ileri gelenlerinin desteğiyle görevine devam eden Çamlı, kulübün mali sorunlarına dikkat çekti. #Kayserispor #AliÇamlı #Futbol

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayserispor’da gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda, mevcut başkan Ali Çamlı, aday olmayacağını belirtmesine rağmen yeniden başkan seçildi. Kadir Has Kongre Merkezi Spor Salonu’nda yapılan kongrede, Kayserispor delegelerinin teklifi ve oy birliğiyle başkanlığa getirilen Çamlı, kulübün karşı karşıya olduğu zorlukları ve geleceğe dair beklentilerini paylaştı.

Çamlı: “Kayserispor’un Gelirleri Kısıtlı”

Kongrede yaptığı konuşmada 33 aydır Kayserispor başkanlığı yaptığını hatırlatan Ali Çamlı, kulübün ciddi mali sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu belirtti. Kayserispor'un gelirlerinin kısıtlı olduğunu ve sponsorluk desteğine ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Çamlı, şu ifadeleri kullandı:

"Kayserispor’un 5 yıl boyunca neredeyse hiç geliri olmayacak. Bu, kulübü zor durumda bırakıyor. Şehrin ileri gelenlerinden ve büyük firmalardan destek bekliyoruz."

Çamlı, kulübün bugünkü durumu ve geleceğine dair somut adımlar atılması gerektiğini de dile getirdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy: “Kayserispor Düşmeyecek”

Kongrede söz alan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor’un mali sorunlarını istişare yoluyla çözme gerekliliğine vurgu yaptı. Ersoy, şehrin önde gelen isimleriyle yapılan görüşmelerin ardından Kayserispor başkanlığı için Ali Çamlı'nın aday gösterildiğini belirterek, kulübün düşmeyeceğini ve bu duruma izin vermeyeceklerini ifade etti.

"Görevi Devam Ettireceğim"

Ali Çamlı, delegelerin ve şehrin ileri gelenlerinin talepleri doğrultusunda başkanlık görevini sürdüreceğini belirterek, “Onları kırmamak ve Kayserispor’un sıkıntıya düşmemesi adına göreve devam ediyorum.” şeklinde konuştu.

Ziraat Türkiye Kupası 2'inci  Eleme Turu programı Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu programı

Çamlı, kongrede kendisine verilen desteği memnuniyetle karşıladığını ve kulübü daha iyi bir noktaya taşımak için sabırla çalışacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: aa