Ankara'da akrabalar birbirine girdi; 2 ölü, 4 yaralı Ankara'da akrabalar birbirine girdi; 2 ölü, 4 yaralı

Aksaray'da Mehmet A., boşanma aşamasındaki damadını ağır yaraladı, kızı Fadimana Ok'u öldürdü. Zanlı aranıyor. #Aksaray #cinayet #sondakika

Aksaray’ın Fatih Mahallesi'nde Mehmet A. (50), boşanma aşamasında olan damadı Recep Ok (30) ve ona siper olmak isteyen kızı Fadimana Ok'u (26) tabancayla vurdu. Olayda Fadimana Ok hayatını kaybederken, Recep Ok ağır yaralandı.

Tartışma Kanlı Bitti

Olay, saat 21.30 sıralarında Şehit İsmail Dağ Sokakta meydana geldi. 2 çocuk babası Recep Ok, boşanma aşamasında olduğu eşi Fadimana Ok ile evlerine dönerken kayınpederi Mehmet A. ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Mehmet A., belindeki tabancayı çıkararak damadına ateş etti. O sırada Fadimana Ok, eşini korumak için araya girince, göğsünden vuruldu.

Acil Müdahale ve Kaçış

Olay yerinde ağır yaralanan Recep Ok göğüs ve karnına isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, Fadimana Ok da kanlar içinde kaldı. Mehmet A. ise hızla olay yerinden kaçtı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Fadimana Ok hastanede hayatını kaybetti. Recep Ok'un ise durumu ciddiyetini koruyor.

Polis Zanlıyı Arıyor

Olayın ardından kaçan Mehmet A.’nın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. Polis, kayınpederin izini sürüyor.

Kaynak: dha