Ağrı'nın Hamur ve Eleşkirt ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında toplam 15 kişi yaralandı, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Ağrı'nın Hamur ve Eleşkirt ilçelerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 15 kişi yaralandı. İlk kaza, saat 18.00 sıralarında Ağrı merkezden Hamur ilçesine doğru ilerleyen Mahmut T. yönetimindeki 25 NB 296 plakalı otomobilin, Yüzüncü Yıl Mahallesi Selahaddin Eyyubi Mesire alanı yakınlarında, aynı yönde ilerleyen 54 ADG 067 plakalı hafif ticari araçla çarpışması sonucu gerçekleşti. Hafif ticari araç çarpışmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Kazada yaralanan 8 kişi, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Ankara'da zincirleme kaza; 8 araç birbirine girdi Ankara'da zincirleme kaza; 8 araç birbirine girdi

Eleşkirt’te 7 Kişi Yaralandı

Eleşkirt ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen diğer kazada ise, 34 YS 3179 ve 06 DRC 143 plakalı iki otomobil çarpıştı. Kazada, bir otomobilin ters döndüğü öğrenildi. Araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı ve sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrasında Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: dha